Het ultieme werkpaard:

de nieuwe Cat® S42 smartphone is nu verkrijgbaar

 

2 juli 2020, Reading, Groot-Brittannië – De Cat S42, een extreem robuuste en betrouwbare smartphone die eerder dit jaar werd aangekondigd, is vanaf vandaag verkrijgbaar. Dat heeft Bullitt Group, wereldwijde licentiehouder van Cat® phones, bekend gemaakt. De Cat S42 heeft een adviesprijs van €249.

Als nieuwste aanwinst in de Cat-familie, profiteert de Cat S42 van tien jaar ervaring met het ontwerpen van ongeëvenaard robuuste smartphones voor dagelijks gebruik in veeleisende omgevingen.

De Cat S42 is het ultieme werkpaard, dankzij diverse functies die veelgevraagd zijn bij de doelgroep: een zeer lange batterijduur, toonaangevende rugged specificaties en een groot helder beeldscherm, dat leesbaar blijft in direct zonlicht. Zoals alle Cat phones kan de Cat S42 regelmatig en grondig worden gereinigd met water en zeep of een desinfecterend middel en draagt zo bij aan een hygiënische werkomgeving.

“Gebruikers van Cat phones willen een smartphone waar ze altijd op kunnen vertrouwen,” zegt Peter Cunningham, VP Product Portfolio van Bullitt Group. “Of je nu werkt in een zware omgeving, zoals de hulpdiensten of in de bouw, of in de zorg, waar hygiëne een topprioriteit is: met de betrouwbare Cat S42 kun je er dagelijks vanuit gaan dat je smartphone voor je blijft werken.”

Extreem robuust
De Cat S42 is getest conform de veeleisende militaire standaard MIL-SPEC-810H en beschikt over een IP68-rating. De telefoon heeft rigoureuze valtests doorstaan van 1,80 meter op staal op elke hoek van het toestel, is zand- en stofafstotend, overleeft thermische schokken, extreem hoge en lage temperaturen, vibratie- en tuimeltests en zoute nevel en is volledig waterproof tot 1,5 meter diepte gedurende 35 minuten.

Het heldere 5,5” HD+ 18x9 beeldscherm wordt beschermd door krasbestendig Corning® Gorilla® Glass 5. Het blijft leesbaar in direct zonlicht en is te bedienen met natte vingers of handschoenen.

De Cat S42 is een smartphone die is gebouwd voor de meest veeleisende omgevingen. Je kunt hem altijd en overal zonder zorgen mee naartoe nemen, zowel professioneel als in je vrije tijd.

De Cat S42 heeft een consumentenadviesprijs van €249 en is nu verkrijgbaar op www.catphones.com en bij geselecteerde retailerpartners.

Voornaamste specificaties:

- Einde -


Bijlagen

Over Cat phones en accessoires
Het merk Cat (van Caterpillar) staat voor vertrouwen, duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Het DNA van Cat is terug te vinden in iedere mobiele telefoon en accessoire die de Bullitt Group Ltd. maakt en voorziet in voorziet in grenzeloze mogelijkheden en robuuste bereikbaarheid. 

Voor meer informatie over Cat phones en accessoires, ga naar www.catphones.com.

 

Over Bullitt Group
Bullitt Group biedt wereldwijd toonaangevende merken de mogelijkheid snel marktaandeel te veroveren in de markt voor consumentenelektronica, door nieuwe, langlopende omzetstromen te genereren. Sinds de oprichting in 2009 heeft Bullitt Group miljoenen mobile telefoons, audioproducten en gerelateerde apparaten en accessoires ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd in meer dan 70 landen wereldwijd. Bullitt Group is wereldwijde licentiehouder voor de mobiele telefoons en aanverwante apparaten van Cat (Caterpillar Inc.) en Land Rover. Het hoofdkantoor van de Bullitt Group is gevestigd in Reading, Groot-Brittannië, met kantoren in onder andere Tapei (Taiwan), Shenzhen (China) en New York (VS).

Meer informatie: www.bullitt-group.com.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn