Dille & Kamille sluit tijdelijk alle winkels i.v.m. Corona-epidemie

Familiebedrijf Dille & Kamille sluit tijdelijk haar 35 Nederlandse en Belgische winkels om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In navolging van een besluit van de Belgische regering werden de 11 Belgische winkels op woensdag 18 maart gesloten. De directie heeft er vandaag voor gekozen dat de 24 Nederlandse vestigingen morgen zullen volgen.

"Dit is de moeilijkste beslissing die we als directie ooit hebben moeten nemen," aldus Algemeen Directeur Hans Geels. "De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers staan echter voorop. Elke dag bezoeken honderden mensen onze winkels. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, daarom sluiten we tot nader order onze fysieke winkels. Mijn dank gaat nadrukkelijk uit naar onze medewerkers, zowel in de winkels als in ons distributiecentrum, voor hun inzet. Samen komen we dit weer te boven."

Uiteraard hoopt hij dat de sluiting niet van lange duur zal zijn, voorspellingen zijn echter niet te maken. "Onze webwinkel blijft wel geopend, daar staan we, zoals altijd, klaar voor onze klanten." En als klanten in de winkels iets gekocht hebben dat ze willen ruilen of terugbrengen? "Geen enkel probleem," aldus Geels. "De tijd dat de winkels dicht zijn, gaat niet van de garantietermijn van 30 dagen af. Bewaar dus de kassabon en we zien de klant graag terug zodra we weer open zijn. Hou onze website in de gaten voor meer informatie."

OVER DILLE & KAMILLE

In 1974 opende de eerste Dille & Kamille haar deuren in een werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht. Een eenvoudige 'marktwinkel' met een vrolijk en eigenzinnig aanbod voor huis, tuin en keuken. De kern was – en is na al die jaren nog altijd – ‘Natuurlijke eenvoud’. Al sinds 1974 kiest de keten voor de kracht van eenvoud en voor de tijdloze schoonheid van natuurlijke materialen. Voor duurzaam ambacht en aandacht voor elkaar en onze omgeving.

Dille & Kamille telt inmiddels 35 vestigingen: 24 in Nederland en 11 in België. Alle winkels stralen dezelfde, unieke Dille & Kamille-sfeer uit, maar hebben toch elk een eigen identiteit. De webwinkel levert aan klanten over de hele wereld.

 

www.dille-kamille.com

Instagram: @dilleenkamille | #dillekamille

Facebook: dilleenkamille


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn