Logo

 

Verschuiving seizoensopening Europa-Park en tijdelijke sluiting Rulantica

 

Met het oog op de actuele ontwikkelingen inzake het coronavirus blijven zowel Europa-Park als ook Waterwereld Rulantica naar verwachting tot 19 april 2020 gesloten.

 

Deze dringende maatregel heeft de familie Mack met pijn in het hart genomen, echter de veiligheid en gezondheid van gasten en medewerkers genieten de hoogste prioriteit. Onze onderneming staat in nauw contact met experts, overheden en politiek om ook de medewerkers en hun families te ondersteunen.

 

We blijven gasten informeren over de actuele ontwikkelingen via www.europapark.de, www.rulantica.nl en onze social media-kanalen.

 

Europa-Park is klaar om elk moment te openen: het showprogramma is voorbereid, de attracties staan in de startblokken en de tuinen tonen hun volle pracht. We kijken er nu al naar uit om onze bezoekers weer snel te mogen begroeten.


Bijlagen

Europa-Park is gelegen in het Zwarte Woud. Het is niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook het op een na best bezochte park van Europa. Op beoordelingssites als Zoover en Tripadvisor scoort het park hogere cijfers dan de bekende parken en is daarom niet voor niets meerdere malen uitgeroepen tot beste park van Europa. Daarnaast is Europa-Park al zes keer op rij (2014/2015/2016/2017/2018/2019) uitgeroepen tot beste park ter wereld! In het park zijn 15 Europese landen tot in de kleinste details nagebouwd. Verdeeld over deze themagebieden bevinden zich de meer dan 100 (!) attracties en shows. Geen enkel ander attractiepark heeft zo’n groot aanbod. Achtbaanliefhebbers komen er helemaal aan hun trekken. Er staan er maar liefst 13. Voor de bezoekers die het rustiger aan willen doen, staat er dagelijks 23 uur show op het programma. Vanaf 28 november 2019 beschikt Europa-Park ook over een indoor Waterwereld: Rulantica. Aan de rand van het park staan 6 bijzondere themahotels. Avontuurlijker overnachten? Dat kan in de ingerichte tipitenten, huifkarren en blokhutten of op de camping. Meer informatie: www.europapark.de


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn