Logo RBT RivierenlandLogo Uiterwaarde

 

GASTVRIJ: een nieuw relatiemagazine

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland en Uit®waarde geven een gezamenlijk relatiemagazine uit onder de naam GASTVRIJ. 

GASTVRIJ is een relatiemagazine met achtergrondverhalen, columns, en (nieuwe) ontwikkelingen op het gebied van toerisme en recreatie. 

In de regio Rivierenland gebeurt ontzettend veel op het gebied van recreatie en toerisme.  RBT Rivierenland en Uit®waarde willen laten zien hoe regionale ondernemers en bestuurders op het gebied van toerisme en recreatie bepaalde vraagstukken oppakken. Deze kennis moet met elkaar gedeeld worden.  

"In deze regio zijn veel ondernemers actief in toerisme en recreatie. Vaak opereren ze naast elkaar, terwijl je zoveel van elkaar kunt leren," licht Richard de Bruin (directeur RBT Rivierenland) toe. Zo is het idee ontstaan voor dit nieuwe relatiemagazine. "We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en blij met de fijne samenwerking. Met het nieuwe magazine brengen we alle mooie initiatieven van ondernemers voor het voetlicht en hopen we veel andere ondernemers te inspireren," aldus Alex Kwakernaak (directeur Uit®waarde).


Bijlagen

Over RBT Rivierenland

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland zet zich in om de vrijetijdssector in de regio te ondersteunen en door middel van kennis, ontwikkeling, informatie en marketing verder te laten groeien. Met een gedreven en professioneel team en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van waardevolle partners dragen wij bij aan de ambities van overheden, ondernemers en organisaties. 


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn