Logo

Zo mis je niets van de betoverende bloesem in de Betuwe!

Bloesemalert –app nu gratis te downloaden 

Ieder jaar trekken de prachtige bloeiende boomgaarden in de Betuwe – dé fruittuin van Nederland – veel bezoekers. Maar hoe zorg je er nu voor dat je je bezoek op het juiste moment plant en dat je de bloesem niet mist? Door het warme weer van de afgelopen maanden bloeit de bloesem naar verwachting eerder dan in voorgaande jaren. 

De handige en gratis Bloesemalert-app is een aanrader voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Na het downloaden van de app krijg je als eerste informatie over hoe en wanneer de bloesem zich ontpopt. Naast informatie over de stand van de bloesem bevat de app ook waardevolle tips en speciale ‘bloesemroutes’.  

En er valt ook van alles te leren! Welke rol spelen de bijen? Welk fruit heeft witte of roze bloesem? Waarom laten ze bloesem soms met opzet bevriezen?  

Download nu de gratis Bloesemalert-app via de App Store en Google Play store of www.bloesemalert.nl

De Bloesemalert-app is een product van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland; hét bureau voor alle recreatieve tips in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. 


Bijlagen

Over RBT Rivierenland

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland zet zich in om de vrijetijdssector in de regio te ondersteunen en door middel van kennis, ontwikkeling, informatie en marketing verder te laten groeien. Met een gedreven en professioneel team en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van waardevolle partners dragen wij bij aan de ambities van overheden, ondernemers en organisaties. 


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn