The Famous Grouse haalt het Schotlandgevoel naar Nederland met The Famous Grouse House

The Famous Grouse haalt het Schotlandgevoel naar Nederland met The Famous Grouse House

Amsterdam, 24 februari 2020The Famous Grouse lanceert The Famous Grouse House en haalt daarmee het Schotlandgevoel naar Nederland. Dit is de ultieme plek om te relaxen en van een glas whisky te genieten. Het huis is vormgegeven als een enorm whiskyvat en beschikt over verborgen gadgets die een lach op het gezicht toveren. Liefhebbers maken kans op deze beleving in The Famous Grouse House door mee te doen aan diverse activaties in de campagneperiode. Vanaf april tot en met mei zijn de whiskyflessen voorzien van een unieke code waarmee deelnemers een overnachting in The Famous Grouse House kunnen winnen.

The Famous Grouse geeft 8 overnachtingen weg op een prachtige bosrijke plek midden in het land waar het aan niets ontbreekt. Ook voor een glas van de onovertroffen Schotse whisky kan gezorgd worden. De laatste overnachting is het ultieme vaderdagscadeau.Onthulling
The Famous Grouse House is voor het eerst te zien tijdens de Huishoudbeurs 2020 in RAI Amsterdam. Bezoekers kunnen zich er even aan het hele spektakel onttrekken. Het huis is een plek om je in Schotland te wanen en bevat tegelijkertijd de bekende humor van het whiskymerk. Bezoekers kunnen hier ontsnappen aan de drukte van dit grootschalige event en zichzelf weer opladen. De Huishoudbeurs is van 22 februari tot en met 1 maart aanstaande. Meedoen aan de winactie die vanaf april van start gaat, kan nog niet. Uiteraard kunnen bezoekers hier wel laten weten dat ze op de hoogte willen blijven van de campagne.

De ervaringen in The Famous Grouse House brengen een schat aan verhalen en unieke belevenissen. Het eerste verhaal dat The Famous Grouse deelt in een video geeft het Schotlandgevoel weer, laat zien hoe het huis eigenhandig gemaakt is en nodigt uit tot deelnemen aan de winactie. Gaandeweg ontstaan nieuwe verhalen waar Nederlanders van kunnen meegenieten via verschillende kanalen. Zo is The Famous Grouse House terug te zien op de winkelvloer, online en social media. 

Winactie
Kans maken op een overnachting in The Famous Grouse House is heel eenvoudig. Ga naar de dichtstbijzijnde slijterij, koop een fles van The Famous Grouse voorzien van een nekhanger met actiecode, vul de code in op de actiepagina en duim om tot de gelukkige winnaars te behoren.

Naomy Laan, Brand Manager bij The Famous Grouse: “We geloven dat iedereen baat heeft bij een gezonde dagelijkse dosis me-time. Iedereen geeft zijn eigen invulling aan dit moment en wij willen dit voor whiskyliefhebbers graag nog optimaler maken. Waan je even in Schotland terwijl je geniet van de smaaksensatie van The Famous Grouse. Met The Famous Grouse House brengen we de Schotse hooglanden naar de lage landen. Er zijn verschillende verborgen gadgets die een lach op je gezicht toveren. Ik verheug me op de belevenissen van de overnachtingen, maar first things first: de overnachtingen moeten eerst nog gewonnen worden.”

Informatie Huishoudbeurs
The Famous Grouse House is te bewonderen op het Cheersplein in hal 7 van de Huishoudbeurs. Bezoekers kunnen hier even ontsnappen aan alle vrouwelijkheid en worden in het huis verrast door de verborgen gadgets. Onder leiding van een whisky expert organiseert The Famous Grouse hier kleinschalige proeverijen. Daarnaast is op de stand (standnummer 07.916) een bar waar verschillende varianten van The Famous Grouse geproefd kunnen worden.

Daarnaast is op de stand een bar waar The Famous Grouse Cask Series onder de aandacht zullen worden gebracht. Bij de verkoopbalie verderop op het Cheersplein kunnen enthousiaste liefhebbers hun bezoek afsluiten met het kopen van een fles, voor zichzelf of om cadeau te doen. The Famous Grouse biedt 4 verschillende varianten aan tijdens de huishoudbeurs tegen een gereduceerde prijs van € 18,99 in plaats van de gemiddelde prijs van circa € 25,- .


Bijlagen