+++ NEWSFLASH +++


Teufel Streaming ondersteunt nu ook Spotify Free


Berlijn, 11 februari 2020 - Spotify Connect maakt het mogelijk om je favoriete muziek(genres) van deze wereldwijd populaire streamingdienst direct naar een smartspeaker te streamen.

Wat tot voor kort slechts voor Spotify Premium-gebruikers beschikbaar was, is nu ook voor de ‘gratis’ versie van Spotify mogelijk. Alle Teufel-streamingspeakers met Raumfeld-technologie van de derde generatie ondersteunen vanaf heden deze dienst.


Bijlagen

Over Teufel
Teufel is een van de grootste Duitse fabrikanten van audioproducten. Het assortiment varieert van hifi, home cinema sets tot multimediasystemen, koptelefoons en bluetooth-speakers. Het bedrijf begon in 1980 in Berlijn met de ontwikkeling van luidsprekerkits die mensen zelf in elkaar konden zetten. Inmiddels is het bedrijf met meer dan tweehonderd werknemers in heel Europa de nummer één in directe verkoop van audioproducten. Sinds de oprichting zet het bedrijf de trend op gebieden zoals stereo, surround-sound en draagbare oplossingen. Goed geluid staat bij Teufel altijd op de allereerste plaats; de talloze onderscheidingen van consumenten en de vakpers bevestigen het succes. Voor meer informatie: www.teufelaudio.nl


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn