Logo

Bekijk de Golden Globe-winnende film ‘1917’ in Laser ULTRA bij Kinepolis

 

Alleen bij Kinepolis kun je vanaf vandaag 1917, de Golden Globe winnaar van o.a. Beste Film – Drama en Beste Regisseur, in Laser ULTRA bekijken. Kinepolis is de enige bioscoopketen in Nederland die Laser ULTRA aanbiedt, waar de unieke combinatie van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos-geluid voor een ultieme filmbeleving zorgt.

De haarscherpe laserprojectie wordt gecombineerd met het hypermoderne geluidssysteem van Dolby Atmos, wat samen zorgt voor een rijkere filmervaring. In zalen met dit geluidssysteem ervaar je de ultieme surround sound. Doordat er tegelijkertijd op verschillende plekken in de zaal afwijkende audiotracks afgespeeld kunnen worden, is het geluid heel realistisch om je heen en vooral indrukwekkend. Dolby Atmos wordt ook wel 3D-geluid genoemd: als de bommen en granaten je om de oren vliegen in de loopgraven, heb je echt het gevoel dat je er midden in zit! Vanaf vandaag draait 1917 in de Kinepolis bioscopen, óók in Laser ULTRA.

Synopsis 1917
Van Oscar® winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty) komt een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog; 1917. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay; bekend van Captain Fantastic) en Blake (Dean-Charles Chapman; van Game of Thrones) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer.

Te beleven in Laser ULTRA in: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Almere, Breda, Dordrecht, Den Bosch, Enschede

Ook te bekijken in 2D bij: Cinerama, Kinepolis Hoofddorp, Enschede, Almere, Huizen, Oss, Groningen, Emmen, Breda, Den Helder, Zoetermeer, Den Bosch, Jaarbeurs Utrecht, Dordrecht, Schagen, Cineast Enschede (centrum), Utrecht City


Bijlagen

Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Voor vragen over dit bericht kan je contact opnemen met Simone Vermeer via [email protected] of 030-8502500

Logo

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn