Logo

 

Cinerama Filmtheater verwelkomt 200.000ste bezoeker 

 

Maandag 9 december mocht Cinerama de 200.000ste bezoeker van dit jaar begroeten. Een record voor Cinerama zo vroeg in december en een feest voor de 200.000ste bezoeker.

De gelukkige bezoeker werd ontvangen door het team van Cinerama met confettikanonnen. Feestelijk werden er vrijkaarten, een fles champagne, een bloemetje én een Cinerama medaille overhandigd. Het werd extra feestelijk toen duidelijk werd dat deze bezoeker ook nog eens jarig was!

Cinerama Filmtheater wil iedereen bedanken die het filmtheater bezocht heeft, met de wens dat het een mooi en filmisch 2020 wordt!

Feestelijke openingsavond nieuwe bar
Het blijft feest bij Cinerama, vanaf 13 december drink je namelijk geheel in stijl een lekker tapbiertje aan de gloednieuwe bar die wordt geïnstalleerd. De stijlvolle bar met ronde vormen telt twee tappunten, waardoor je in no-time kunt nippen van een heerlijk fris biertje. Uiteraard kun je bij het vriendelijke barpersoneel ook terecht voor andere hapjes en drankjes. Om de nieuwe bar feestelijk in te luiden, organiseert de bioscoop aan de Westblaak op 13 december een speciale avond tegen reguliere tarieven. Onder het genot van hapjes van Ton/Sophie en muziek (Bossa Nova, Jaren ‘50, DJ) geniet je tevens van een inspirerend filmaanbod, inclusief twee voorpremières.

Tickets zijn te koop op www.cineramabios.nl

Over Cinerama
Cinerama Filmtheater in Rotterdam vervult met 7 bioscoopzalen, in een geheel eigen sfeer en stijl, een belangrijke en unieke uitgaanslocatie binnen Rotterdam. De bioscoop biedt al haar bezoekers maximale filmbeleving door vriendelijke, goed geïnformeerde medewerkers, digitaal beeld en geluid en optimaal comfort. Hiermee wordt het bioscoopbezoek tot een echte avond uit gemaakt. Qua filmaanbod onderscheidt Cinerama zich door een brede programmering van Arthouse tot Main Stream Hollywood.


Bijlagen

Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Voor vragen over dit bericht kan je contact opnemen met Cinerama Rotterdam via 010 - 411 53 00 of [email protected]

Logo

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn