Geachte heer Aboutaleb,

De Rotterdamse pers heeft recentelijk veel geschreven over het onderwerp: ''het Stadhuisplein zou een levendige plek moeten zijn waar zowel horeca als wonen mogelijk moest worden gemaakt met de transformatie van een oud kantoorpand tot 218 studenten units''. Wonen, retail en horeca gaan immers in steden overal ter wereld samen. Ook in Rotterdam is dit vandaag de dag mogelijk, mits regelgeving rondom een goed woon - en leefklimaat in het gehele centrum wordt nageleefd.

Toch moet eind december het bestemmingsplan van het Lijnbaankwartier-Coolsingel opnieuw worden getoetst en zal er worden gestemd of een goed woon- leefklimaat kan worden gegarandeerd voor zowel de woonachtige studenten als de aangrenzende cafés.

Om voorafgaand aan de stemming te onderzoeken wat de geluidseis aan het Stadhuisplein precies inhoudt voor alle betrokkenen, nodigt de eigenaar van het studentencomplex u graag uit voor een informatieve bijeenkomst op donderdag 28 november in het Lucia-gebouw. Samen met alle aanwezigen brengen we de situatie in kaart en gaan we met betrokkenen in gesprek tijdens een informele borrel.

Wij hopen u te ontvangen op donderdag 28 november. RSVP vóór 22 november voor uw plaats op de gastenlijst door een mail te sturen naar [email protected].

-- 

UITNODIGING
Datum: 28 november 2019
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Adres: Stadhuisplein 30 – achteringang
Ontvangst: Joy Struijk – Today’s Specials PR: +31 6 30110344

--

Namens Matthias Marhold en Hubert Vögel
Raiffeisen Immobilien KAG (eigenaar Lucia-gebouw)


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn