Logo

Ferax Vastgoed zet tweede obligatielening in de markt van bijna € 5 miljoen

Aantrekkelijk rendement in studentenhuizen en starterswoningen voor particuliere beleggers

 

OEGSTGEEST, 6 september 2019 – Na het succes van haar eerste obligatielening van bijna € 2,5 miljoen heeft Ferax Vastgoed nu een tweede fonds geopend. Ferax Vastgoed 2 BV heeft in totaal 4.999 obligaties van nominaal € 1.000 beschikbaar.

Er is een enorm grote vraag naar betaalbare woonruimte voor studenten en starters, en Ferax voorziet daarin. Ferax biedt beleggers een zeer goed rendement en huurders hebben een betaalbare woonruimte, wat het een belegging met Social Impact maakt. Particuliere beleggers kunnen bij Ferax eenvoudig participeren in renderend vastgoed. De volledige winst wordt uitgekeerd aan beleggers, wat Ferax uniek maakt in Nederland.

Ferax richt zich als specialist in verhuurde woonruimte op de goede locaties in de grotere steden van Nederland. Daarbij gaat het om grote panden die in kamers of studio’s te verhuren zijn en panden die in meerdere aparte etages zijn te verdelen.

De geschatte opbrengst van de verhuur beloopt naar verwachting 8% of meer op jaarbasis, met een extra opbrengst van enkele procenten bij verkoop na 5 jaar.

Beleggers die vanaf € 25.000 inleggen, delen ieder jaar, en bij verkoop van het pand, mee in de winst. 

Over Ferax 

Ferax maakt woonruimte mogelijk tegen een betaalbare huurprijs in een moeilijke markt. Voor jongeren, studenten en starters zijn deze woningen een uitkomst. Voor de beleggers van Ferax zijn deze verhuurde woningen een stabiele belegging, met Social Impact. Ferax Vastgoed is gevestigd in Oegstgeest. De jarenlange ervaring van de initiators in vastgoed is de basis voor een aantrekkelijk rendement. Website: www.ferax.nl


Bijlagen

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn