Logo

P E R S B E R I C H T 

 

BOXX OPENT XL-OPSLAGLOCATIE AMSTERDAM NOORD MET MOBIELE UNITS

AMSTERDAM - Aan de TT Vasumweg in Amsterdam Noord verrijst binnenkort een nieuwe XL-locatie van Boxx Opslagverhuur. In het nieuwe gebouw van 5.000 m2  komen onder andere 1000 verplaatsbare opslagunits. Boxx realiseert hiermee een forse uitbreiding van hun mobiele self storage units - een succesvol, uniek concept in Nederland.

De verplaatsbare units van Boxx zijn gebaseerd op een beproefd systeem, de Haul U-box, wat in de Verenigde Staten inmens populair is. De opslagunit kan door Boxx bij de klant thuis voor worden gereden en, nadat deze de inboedel heeft ingeladen, weer op de storage worden terugbezorgd. Dat scheelt de klant niet alleen veel gemak en tijd, het is ook beter voor de spullen. Deze worden nu direct in de unit geladen, waardoor overladen vanuit een busje of vrachtwagen overbodig is geworden.

Maar wanneer klanten liever zelf hun inboedel willen komen halen of brengen, heeft een mobiele unit nog een ander groot voordeel: ‘We zorgen er gewoon voor dat hij klaar staat bij de ingang. Zo kunnen onze klanten direct voor onze deur in- en uitladen en hoeven zij niet meer met een karretje de opslag in. En dat scheelt een boel gedoe en tijd kan ik je verzekeren. Het is een slimme oplossing, die we nu in heel Nederland aan het uitrollen zijn’, zegt Erwin Fleer, directeur van Boxx Opslagverhuur. ‘En het is tegelijkertijd de voordeligste oplossing. Want vanwege het bijzondere formaat ­– de verplaatsbare units zijn breder en lager dan de standaard opslagunits -, kun je de ruimte veel efficiënter benutten, waardoor je minder vierkante meters nodig hebt. Dat scheelt vaak aanzienlijk in prijs. Je betaalt bij ons nooit voor lucht, zeggen we altijd. Daardoor zijn we met gemak de goedkoopste.’ Eerder opende Boxx met dit concept al een succesvolle XL-locatie in Amsterdam Zuid-Oost en ook op de andere Boxx-vestigingen in Amsterdam wordt de mobiele self storage unit aangeboden.

Investeren in garageboxen
In de opslaglocatie aan de TT Vasumweg komt ook een aantal garageboxen, die Boxx tegen een scherp tarief te koop aanbiedt aan onder andere particulieren en zzp-ers. De prijs van een garagebox bedraagt € 17.000. Vooral bij startende bedrijven en e-commerceactiviteiten blijkt deze oplossing van (tijdelijke) extra ruimte aan te slaan. De eigenaar van de box kan de garage gebruiken voor zijn eigen opslag, maar de box ook doorverhuren en na een aantal jaren weer verkopen. Op deze manier kan een mooi rendement worden behaald en zijn de garageboxen ook nog eens een interessante investering.

Groeien
Naast diverse opslagvestigingen in Amsterdam, is Boxx inmiddels actief in Assendelft, Diemen, Wormerveer en Zaandam. En het bedrijf is snel groeiende. Binnenkort worden vestigingen geopend in Utrecht, Amersfoort en Rotterdam. Ook steden als Almere, Hilversum en Leiden staan op de planning. ‘We hebben een fantastisch product’, vindt Erwin Fleer. ‘Een slim en doordacht systeem, dat zichzelf in Amerika al ruimschoots bewezen heeft. Nu is Nederland aan de beurt.’

Over Boxx
Boxx Opslagverhuur en Boxx Garageparken zijn onderdeel van The Boxx Company, verhuurder van opslagruimte met vestigingen door het hele land. Boxx streeft ernaar de beste en de goedkoopste van Nederland te zijn met slimme oplossingen op maat, waarbij desolate industrieterreinen worden gemeden. Daarentegen biedt Boxx “goederenhotels“ dicht bij de huurder in de buurt, inclusief de daarbij horende verwachtingen op het gebied van kwaliteit, prijs, service en veiligheid.

Meer informatie over de verplaatsbare opslagunits en garageboxen van Boxx is te vinden op boxx-opslagverhuur.nlboxx.nl/opslagverhuur of op facebook.com/boxxopslagverhuur.nlfacebook.com/boxx.

 


Bijlagen