Logo

 

Foto Konijnenberg Den Ham wordt Kamera Express Almelo

Na de succesvolle fusie tussen Foto Konijnenberg en Kamera Express in 2018 is het tijd voor de volgende stap: de fysieke winkel van Foto Konijnenberg uit Den Ham wordt omgedoopt tot een Kamera Express Superstore in Almelo. In de derde week van mei verhuist Foto Konijnenberg naar het nieuwe onderkomen in de woonboulevard van Almelo. Foto Konijnenberg verdwijnt niet helemaal uit de fotowereld. Het bedrijf blijft online actief in Nederland en België onder de naam ‘Foto Konijnenberg powered by Kamera Express’.

Superstore Almelo
De nieuwe Kamera Express Superstore opent eind mei de deuren in de woonboulevard van Almelo. Het assortiment in de zaak zal naast video- en fotoapparatuur worden uitgebreid met de verkoop van televisies. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verbouwing van de winkel die een modern Kamera Express Superstore uiterlijk zal krijgen. Directeur Harold Konijnenberg vertelt: “In 2018 hebben we al grote stappen gemaakt met de fusie van Foto Konijnenberg en Kamera Express. Dat ook deze fysieke winkel vanaf mei onderdeel wordt van Kamera Express is dus een logische stap voor ons. We zijn blij met deze ontwikkeling”.


Bijlagen

Over Kamera Express
Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. Het bedrijf heeft één missie: de foto- en video-enthousiasteling op alle punten het beste bieden. De beste service, het grootste assortiment en de laagste prijzen. Kamera Express kiest daarbij dan ook nadrukkelijk voor een omnichannel benadering voor foto en video waar fysieke winkels naadloos op de webshop aansluiten. Onlangs nam Kamera Express Foto Konijnenberg en FOKA over en heeft het bedrijf tijdens de Retailer of the Year Awards 2018 voor de tweede keer gewonnen als Beste Webshop in de categorie ‘Elektronica’.

Foto Konijnenberg
Foto Konijnenberg is al sinds 1974 actief in Europa. In de Benelux met het merk Foto Konijnenberg en in de landen daarbuiten onder de merknaam Photospecialist. “Foto Konijnenberg biedt deskundig advies, uitstekende service en een zeer uitgebreid assortiment. De medewerkers van Foto Konijnenberg hebben allemaal een passie voor foto- en videografie. Dit is een perfecte match met de kernwaarden van Kamera Express”, aldus directeur Harold Konijnenberg.

Logo

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn