Logo

Beter en completer inzicht in pensioenopbouw

MijnZwitserleven: Inloggen, verkennen en bijsturen

Pensioenverzekeraar Zwitserleven lanceert MijnZwitserleven. MijnZwitserleven is een nieuwe, persoonlijke online omgeving die deelnemers met een pensioenregeling bij Zwitserleven een beter en completer inzicht geeft in de eigen pensioenopbouw. Daarnaast biedt de online omgeving de mogelijkheid om eventuele tekorten zelf aan te vullen.

Inloggen, verkennen en bijsturen
In het nieuwe MijnZwitserleven zien medewerkers direct hun pensioenopbouw. En krijgen ze eenvoudig inzicht in hun totale pensioen, dat van de eventuele partner en de verwachte toekomstige uitgaven (gebaseerd op richtlijnen van het NIBUD). MijnZwitserleven geeft werknemers ook de mogelijkheid om, bij voorkeur samen met een adviseur, het pensioen aan te vullen om later onbezorgd te kunnen genieten.

Alle voordelen op een rij           
MijnZwitserleven is de digitale omgeving die meer inzicht biedt in de persoonlijke financiële toekomst. Naast het vergroten van inzicht biedt MijnZwitserleven nog een paar aansprekende voordelen:

Beter en completer inzicht        
Hans Visser, pensioendirecteur bij Zwitserleven: “Zwitserleven wil mensen helpen om aan een financieel onbezorgde toekomst te werken. Hiervoor is het verstandig om af en toe na te denken over later en tijdig bij te sturen. Heldere communicatie richting onze deelnemers is daarbij erg belangrijk. Het vernieuwde werknemersportaal biedt heel eenvoudig een beter en completer inzicht in je financiële toekomst. Je ziet gelijk hoe je er nu voor staat en wat het bijvoorbeeld betekent als je eerder willen stoppen met werken. Of wat het betekent voor het verwachte pensioen als er extra premie wordt inlegt. Met MijnZwitserleven krijgen deelnemers informatie op maat om zelf, of eventueel met een adviseur, actie te ondernemen om straks onbezorgd met pensioen te gaan.”

Kijk op de site voor meer info: https://www.zwitserleven.nl/particulier/mijnzwitserleven/


Bijlagen

Over Zwitserleven         
Zwitserleven is al meer dan 100 jaar de gespecialiseerde verzekeraar voor inkomen, nu en later. Zwitserleven wil mensen helpen hun financiële toekomst vorm te geven; een gevoel van onbezorgd genieten. Beter bekend als ‘Het Zwitserleven Gevoel’. Hiervoor biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket aan financiële diensten en producten; van pensioenen en beleggen tot aan een reisverzekering. Zwitserleven belegt zoveel mogelijk in duurzame fondsen met oog voor mens en milieu. We zijn er dan ook trots op dat Zwitserleven al 5 keer op rij is uitgeroepen tot de verzekeraar die het meest verantwoord belegt.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn