Logo

Praxis City nieuw in Osdorp Amsterdam

AMSTERDAM, 13 februari 2019 – Op 13 februari opent Praxis zijn 180ste winkel en alweer de tiende stadswinkel in Nederland, op Tussenmeer 6 in Osdorp, Amsterdam. Praxis City Osdorp is de eerste stadswinkel in nieuwe huisstijl.  

De expansie van Praxis gaat ook in 2019 verder met de opening van deze 180e nieuwe winkel. Joost de Beijer, Algemeen Directeur Praxis: “Inmiddels openen we deze 10de moderne Praxis City, voorzien van alle best practises van eerdere Praxis City’s en ingericht in onze nieuwe look & feel. Hier vinden onze klanten het meest toepasselijke stadsassortiment. Onze medewerkers zullen aan alle specifieke wensen van onze klanten kunnen voldoen”.

Christa Brouwer, Winkelmanager Praxis City Osdorp vult enthousiast aan: “Samen met een top team gaan wij straks een prachtige winkel runnen. Tijdens de verbouwing waren veel voorbijgangers nieuwsgierig. Hierdoor kregen het team en ik nog meer zin om de deuren open te zetten en toekomstige klanten kennis te laten maken met onze winkel. Met ons assortiment kunnen wij onze klanten dicht bij huis helpen met hun klussen.”

Speciale winkel
Praxis City Osdorp is de 3e Praxis City in Amsterdam. Dit format winkel is helemaal toegespitst voor de kleine klus, het is handig en dichtbij. In Praxis City Osdorp kun je ook gereedschap huren en verf mengen. Het is de ideale winkel om snel even langs te gaan voor de doe-het-zelf klus. Daarnaast is de winkel volgens het nieuwste concept van Praxis ingericht, in een frisse nieuwe look & feel met praktische producten en services voor de stadsklant.

Specifiek assortiment 
Stadswinkels van Praxis voorzien in de wensen van klanten, die graag worden bediend van gemak dichtbij huis. Qua vloeroppervlakte is deze winkel relatief klein waarbij het assortiment afgestemd is op de behoefte van de klant in de buurt. Praxis wil er zijn voor alle makers, ook in grote dichtbevolkte steden, waar niet iedereen een schuurtje met een werkbank of groot gereedschap in huis heeft. Dan biedt Praxis City een uitkomst. En staat iets niet in de stadswinkel, dan helpen ze je vanuit een nabij gelegen grotere Praxis-winkel of natuurlijk online via www.praxis.nl.

Feestelijke openingsaanbiedingen
Van 13 t/m 17 februari trakteert Praxis op feestdeals en een speciale openingsactie. Zo krijg je bij elke aankoop een kras & winkaart cadeau, waarmee klanten kans maken op een Sencys gereedschapset of giftcard t.w.v. € 100,-.


Bijlagen

Over Praxis
Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis speelt in op de wensen van alle makers zowel ervaren als beginnende doe-het-zelvers met het beste aanbod producten voor de aantrekkelijkste prijzen. Praxis heeft ruim 3.500 medewerkers, werkzaam in voornamelijk 180 winkels, inclusief Praxis Megastores, Praxis Megastores & Tuin en 10 winkels volgens het stadsconcept Praxis City. Natuurlijk heeft Praxis ook een online winkel op: www.praxis.nl. Voor klanten die inspiratie zoeken in het maken heeft Praxis ook een makers-platform: www.praxis.nl/voordemakers 

Volg ons ook op: Twitter Facebook YouTube Instagram


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn