In Hoogeveen is woonlocatie de Vlinderhof van Koninklijke Visio gevestigd. Op deze locatie wonen volwassenen met visuele en bijkomende beperkingen. Vanaf 1 januari 2019 biedt de Vlinderhof ook dagbesteding aan ouderen met een visuele beperking, een nieuw en uniek zorgconcept.

Dagbesteding

De dagbesteding is bedoeld voor (semi-)zelfstandig wonende ouderen die slechtziend of blind zijn en het daardoor moeilijk vinden om buitenshuis activiteiten te ondernemen. Bij de Vlinderhof kunnen cliënten de dag op een fijne manier met elkaar doorbrengen en contact hebben met leeftijdgenoten in een aangepaste omgeving.

Activiteiten

Cliënten kunnen dagdelen van de week deelnemen aan allerlei verschillende activiteiten. Het aanbod is divers en altijd gericht op het stimuleren én behouden van mobiliteit, activiteit of creativiteit. Het programma wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt binnen de mogelijkheden die de Vlinderhof in huis heeft.
De dagbesteding bij de Vlinderhof wordt begeleid door deskundige medewerkers die ervaring en expertise hebben in het werken met ouder wordende cliënten met een visuele beperking.

Meer informatie?

Wilt u meer weten, een rondleiding of wilt u zich aanmelden voor de dagbesteding, bel of app naar 06 - 46 947 514
of mail: [email protected]


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn